HIGH5 a minőségi energia

Kedves Látogató!

Az  elektrolit pótlás legjobb módja a minőségi izotóniás italok fogyasztása. A szervezet a megerőltető fizikai tevékenység közben fokozott izzadást produkál, az izzadtsággal pedig értékes ásványi anyagokat veszít. A magnézium, a nátrium, a kálium, a kálcium és a klorid kiürülése a szervezetből izomgörcsökkel jár. A görcsök mellett szédülés, hányinger vagy fáradtság is felléphet. Ahhoz, hogy ezeket elkerüljük hatékonyan kell pótolni az elvesztett ásványi anyagokat.

A High5 ZERO Sport egy magas elektrolit tartalmú pezsgőtabletta, mely megfelelő arányban tartalmazza a megerőltető fizikai tevékenység során elveszített ásványi anyagokat. ZERO cukor, azaz ZERO szénhidrát, viszont elektrolitokban gazdag italt eredményez, magas nátrium és magnézium tartalommal.

Fogyasztható a fizikai aktivitás előtt, közben és utána is. Egy tabletta 750 ml vízbe dobva egy ízletes, frissítő italt eredményez.

Az Energy Bar egy kimondottan megerőltető fizikai tevékenységre fejlesztett energiaszelet, magas szénhidrát-tartalmú, nagyon alacsony zsírtartalommal, és megvan az egyszerű és komplex szénhidrátok egyensúlya, hogy biztosítsa a gyors felszívódást és a hosszan tartó hatást egyaránt.

Valódi gyümölcsből és gabonából készül, nagyszerű ízű és teljes tápértékű teljesítménynövelő étel. Színezék és tartósítószer-mentes, egy szelet biztosítja az ajánlott napi adag gyümölcs és zöldség szükséglet 1/5-ét.

HIGH5 termékek ajánlatkérő

Az űrlap kitöltésével és elküldésével ajánlat kérhet a termékekre.

Név *:
E-mail *:
Telefonszám *:
Ide írja be a szükséges termékek megnevezését és mennyiségét! *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Üdvözlettel:

Gálné Rémiás Irén EV.

Toll-Papír-Olló